Recept - Brownies

12. června 2014 v 15:33 | Verča |  Recepty
Tak jsem doma a zvládla jsem do sebe naklopit celou mojí připravenou svačinu (ještě aby ne). Přesně jak jsem předpokládala, menší problém byl s tím odporným bílým jogurtem, ale zajedla jsem ho banánem, takže jsem to zvládla Smějící se

Co Vám ale dnes přináším je můj nejoblíbenější recept, který jsem zatím z celozrnné mouky dělala. Je to buchta a jmenuje se Brownies. Možná se teď děsíte, ale základem toho všeho kouzla jsou červené fazole. Můžu vás ale ujsitit, že tam nejsou vůbec cítit a buchta je prostě s-k-v-ě-l-á ! Usmívající se Dole máte recept a postup a fakt doporučuji zkusit, není to vůbec těžké a myslím, že na jeden kousek připadá kolem 101 kcal. Takže je to báječná snídaně.


Na těsto:
200 g červených fazolí (z konzervy)
30g celozrnné mouk
50g cukru (nebo jiného sladidla, které rádi používáte, ale pozor na třtinový cukr. Kamarádka ho zkoušela a nechutnalo jí to s ním)
50g kakaa (holandského)
lžička prášku do pečiva
Příprava:
Jednoduše vše smícháte a umixujete do hladka. Vznikne vám krásné těsto, které nalejete do předem vytřeného plechu (máslo, olej), nebo zapékací mísy, ale spíše doporučuji nějakou zapékací mísu. Vložíte do předehřáté trouby a pečete na 180 stupňů, približně 20 minut :-) Nelekněte se, že vám buchta navrchu nepatrně popraská, je to normální a vůbec to nevadí :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama